Veelgestelde vragen

Wat is Showmagazijn?

Showmagazijn is precies zoals het woord beschrijft. Wij hebben de combinatie gemaakt van showroom en magazijn. Door een simpele maar nette en strakke, volledige showroom te maken in een magazijn houden we de kosten laag en kunnen we de laagste prijzen van Nederland garanderen. Wij van showmagazijn vinden de verschillen tussen de traditionele showrooms en de webshops van deze tijd te groot. In de showroom worden nog steeds de advies verkoop prijzen aangehouden terwijl webshops vaak stunten met de laagste prijzen. Bij ons kunt u genieten van beide: een showmagazijn om goed te kunnen zien en te voelen hoe de artikelen zijn en de zekerheid hebben van de laagste webshop prijzen.

Welke merken voert Showmagazijn?

Showmagazijn voert de volgende merken:

Moet ik een aanbetaling doen bij het plaatsen van een order?

Nee, u hoeft bij ons geen aanbetaling te doen.

Kan ik producten retourneren?

Artikelen kunnen binnen 24 uur geretourneerd worden. Nadat wij de artikelen bij u bezorgd hebben heeft u dus uitgebreid de tijd om alles te controleren. Speciaal bestelde artikelen kunnen helaas niet retour.

Wordt mijn geplaatste order altijd thuis bezorgd?

Totaal orders worden altijd bij u thuis bezorgd, zo hoeft u zelf geen transport te organiseren.

Hoe zit het met de garantie?

Showmagazijn hanteert een garantie termijn van 2-5 jaar. De garantietermijn is afhankelijk van het product.

Kan ik bij showmagazijn terecht voor een advies gesprek en een totaal advies op maat?

Wij van showmagazijn kunnen u volledig ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van losse artikelen maar u kunt bij ons ook terecht voor een totaal advies gesprek, uiteraard geheel vrijblijvend. Na een advies gesprek weet u precies waar u aan toe bent en heeft u altijd de scherpste prijs op materiaal en op montage.

Als ik een totaal adviesgesprek wil moet ik dan een afspraak maken?

U hoeft bij ons geen afspraak te maken om vrijblijvend langs te komen in 1 van onze showmagazijnen. Wel is een afspraak maken handig. We kunnen dan namelijk tijd voor u reserveren zodat we een advies op maat kunnen aanbieden.

Hoe moet ik me voorbereiden op een eerste gesprek in het showmagazijn?

Belangrijk is dat u de maten van de ruimte bij u heeft. Denk daarbij ook aan de hoogte van de ruimte, schuine kanten en eventuele ramen.

Kan ik alleen producten kopen bij showmagazijn of kan showmagazijn ook de montage verzorgen?

Bij showmagazijn is het beide mogelijk, indien u zelf de montage verzorgt kunnen wij u alleen de producten leveren. Maar bij showmagazijn kunt u ook volledig ontzorgt worden. Dit wil zeggen dat wij alles voor u regelen zodat u zelf niets hoeft te doen dan koffie zetten voor de monteur. Bij ons worden de beste monteurs ingezet om ervoor te zorgen dat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Andere vragen?

Mocht uw vraag er niet bij zitten bel dan met uw showmagazijn vestiging bij u in de buurt.