Badkamertegels

Wil je graag jouw badkamer op een persoonlijke manier inrichten met moderne badkamertegels? Zoek je voor jouw badkamer tegels?

Dan ben je bij Showmagazijn aan het juiste adres. Om ervoor te zorgen dat je de juiste badkamertegels kiest bieden wij een uitgebreid assortiment badkamertegels aan. Of je nu gaat voor mozaïek, wandtegels of vloertegels: kom voor de beste badkamertegels langs in een van onze showrooms in Assen en Almelo of maak een online afspraak.

Vloertegels & Plavuizen

Vloertegels zijn de basis voor een mooie en moderne badkamer. Daarnaast worden plavuizen vaak ook doorgetrokken op de wanden. Dat geeft een rustige en strakke uitstraling, en maakt het belangrijk om de juiste keuze te maken voor passende vloertegels en plavuizen. Bij Showmagazijn hebben we veel verschillende keuzes en stijlen die passen bij jouw nieuwe badkamer.

Wandtegels

De keuze voor de juiste wandtegels is erg belangrijk om jouw persoonlijke sfeer in de badkamer te kunnen realiseren. Bij Showmagazijn ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan wandtegels. Kom langs in een van onze showrooms  om te kijken welke wand- en badkamertegels bij je passen of bekijk alvast ons assortiment wandtegels.

Mozaïek

Mozaïeken badkamertegels geven een moderne en stijlvolle look. Showmagazijn heeft 16 verschillende soorten mozaïek badkamertegels, wat ervoor zorgt dat er altijd een keuze bijzit die aansluit op de sfeer in jouw badkamer. Bekijk onze mozaïek badkamertegels.

Tegellijmen

Ben je van plan jouw badkamer vloer te betegelen? Dan is het belangrijk om de juiste tegellijm daarbij te gebruiken. Showmagazijn verkoopt tegellijm van het merk Benfer.

Resultaat 1–30 van de 70 resultaten wordt getoond