5 tips waarmee je de badkamer of toilet in kerstsfeer brengt

Wil jij tijdens de kerst indruk maken op jouw gasten en de kerstsfeer overal in huis terug laten komen? Dan delen wij in deze blog een aantal inspiratie tips voor het decoreren van je toilet en badkamer. Van eenvoudige tips die een ieder kan toepassen tot aan over de top artikelen. We beginnen eenvoudig:

 

 1. Kerst WC Rollen.
  Super simpel maar wel echt hartstikke origineel en leuk. Het enige wat je nodig hebt zijn wat linten, touw, kerstgroen en natuurlijk extra wc rollen die je kan gebruiken als decoratie.

 1. Minikerstboom neerzetten.
  Heb jij een grote(re) ruimte in jouw badkamer of toilet? Waarom zou je dan niet een minikerstboom neerzetten? Zeker als je een mooi tafeltje hebt of een verhoging waar je de kerstboom kwijt kunt is dit een super goed idee.

 1. Een kersthanddoekje ophangen.
  Ook weer zo simpel maar dit kan net zorgen voor dat beetje extra sfeer. Vervang je standaard handdoeken in handdoeken met een winterse print. Natuurlijk kun je ook altijd zelf een patroon borduren om de handdoeken die je al hebt.

 1. Een douchegordijn in kerstsferen.
  Heb jij een bad of een inloopdouche met een douchegordijn ervoor? Vervang tijdens kerst het douchegordijn en je hebt gegarandeerd de kerstsfeer in jouw badkamer!

 1. Complete kerst WC.
  Natuurlijk zijn er mensen die het altijd net even iets groter willen aanpakken en gelijk de hele wc in kerstsfeer brengen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Maar google maar eens rond en je zult er verstelt van staan wat je allemaal tegen kunt komen.