Professionele montage 

Je hebt je droombadkamer, toilet of unieke tegelvloer uitgezocht en samengesteld. Dankzij het gratis 3D ontwerp weet je exact wat je kunt verwachten. Ook over de levering van de producten maak je je geen zorgen: deze worden gratis thuisbezorgd. Alleen de montage rest nog. ''Natuurlijk kan ik dit zelf'', denk je. Vergis je echter niet. Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Onze deskundige adviseurs vertellen hier graag meer over.

Indien gewenst verzorgt Showmagazijn de montage. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat professionele monteurs de meest ontspannen ruimte in jouw huis perfect in orde maken. Showmagazijn werkt alleen met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meermalen bewezen hebben. Kijk maar eens bij onze opgeleverd werken! Jij gaat toch ook voor het beste resultaat?

Het traject werkt als volgt: 
De eerste stap is gezet: je weet dat er een nieuwe badkamer komt. Je huidige badkamer is nodig aan vervanging toe. Daarom ben je nu op deze website. Je hoopt dat Showmagazijn je kan helpen. Dat kunnen wij. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn doorlopen wij altijd de volgende vier fasen. Zodat jij 100% tevreden bent. Want pas dan zijn wij dat ook.

1) Advies fase

Welkom bij Showmagazijn. Onze deskundige adviseurs gaan graag met je om de tafel om tijdens een goede kop koffie te bespreken welke wensen er zijn. Samen kijken we hoe jouw droombadkamer eruit komt te zien. Aan alle wensen kunnen wij voldoen! Zeker weten dat onze adviseurs tijd hebben? Maak hier een afspraak.

2) Ontwerp fase

Zo, je hebt bepaald wat er allemaal in je nieuwe badkamer moet komen of hoe je nieuwe vloer eruit moet komen te zien. Je persoonlijke adviseur maakt nu een gratis 3D ontwerp. Op deze manier kun je exact zien hoe jouw wensen omgezet worden in een echte badkamer. Tijdens het ontwerp ontvang je advies over het optimaal inrichten van de ruimte en het gebruik van de mooiste kleuren en materialen. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan maken wij een vrijblijvende offerte. Zo krijg je direct inzicht in de kosten.

3) Realisatie fase

De knoop is doorgehakt. Gefeliciteerd! De badkamer, het toilet of de vloer moet nu gerealiseerd worden. Kies je ervoor dit zelf te (laten) doen? Dat kan. Wij bezorgen alle producten gratis bij je thuis op een vooraf afgesproken dag en tijd. Wil je dat Showmagazijn de professionele montage verzorgt? Dan plannen we de monteurs in en treffen wij de voorbereidingen die nodig zijn. Vooraf wordt de opdracht duidelijk doorgesproken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Duidelijk en helder.
Let op: per vestiging kan de manier van montage verschillen. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie. 

4) Geniet fase

Genieten maar! De verbouwing is afgerond en de badkamer opgeleverd. Natuurlijk wel pas als je 100% tevreden bent. Nog op zoek naar accessoires? Bij Showmagazijn vind je een ruim aanbod van o.a. Geesa Dutch Detail accessoires: Nederlandse kwaliteit en design gecombineerd!

Meer weten? Maak een afspraak op een dag en tijd die jou het beste uitkomt!